in

Gjimnazi Siri Shapllo Mirëpret Nxënësit në këtë Vit të Ri Shkollor

Gjimnazi Siri Shapllo mirëpret nxënësit në kete vit te ri shkollor.

Permes nje postimi ne faqen e Gjimnazit Siri Shapllo urohen te gjithe nxenesit per nje vit sa me te sukseshem dhe te mbare

Nesër të gjithë kthehemi në shkollë.

Në emër të mësuesve të këtij gjimnazi, uroj çdo nxënës, çdo prind, suksese edhe në këtë vit shkollor, suksese në bashkëpunimin mes nesh, me shkollën e përkrah saj! Edhe këtë vit jemi bashkë në çdo hap.

Luftoni të sfidoni, përpiquni të ndiqni ëndrrën pa u tërhequr, ecni para, jini vetja dhe ecni vetë. Në rrugën e arsimimit, në këtë fazë të jetës synoni për të bërë më të bukur të ardhmen tuaj e shihni mundësinë, se jeni duke ndryshuar gjithçka.
Mos harroni, shkollën dhe suksesin e bëni ju!

Duke falënderuar të gjithë ata që na kanë besuar ndër vite dhe na kanë nderuar si dhe ata që na besuan këtë vit, ju urojmë

SUKSESE!

What do you think?

Written by admin

Kryeministri përshëndet Investimin – Mësimi në Gjirokastër nis me Shkolla të Rikonstruktuara

Pastiço Tradicionale Greke – Nuk do ia harroni Kollaj Aromën sidomos kur Rriteni me të!