Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Nje foto shume kujtime te bukura nga gjimnazi i Gjirokastres

Kujtime te bukura. Kushdo qe ka mbaruar gjimnazin Asim Zeneli te

Read More

Kujtim i bukur me mesuesen e fillores

Foto e larget ne kohe po e "fresket" per ata nxenes te shkolles Naim

Read More

Nje foto e ralle, ne kujtim te viteve me te bukura…

Ne kete foto eshte matura e lV C e shkolles se mesme Asim Zeneli e

Read More

Në nderim të poetit Arben Duka, duke dëgjuar këngën e Petrit Lulos

Naxhi Kasoruho -Në nderim të poetit Arben Duka, duke dëgjuar këngën

Read More

Ne piknik personeli i Kopshtit me dreke i lagjes Hazmurat ne Gjirokaster

Pas viteve `55 jo vetem ne festa por dhe dite pushimi e diel etj,

Read More

Aktore e kengetare te estrades te qytetit te Gjirokastres ne disa foto te viteve `60

Keto foto pasqyrojne veprimtarine artistike te estrades te qytetit te 

Read More

Një episod me poetin dhe mësuesin e letërsisë Agim Shehu

Një episod me poetin dhe mësuesin e letërsisë Agim Shehu. Gjimnazi

Read More

Akademik Eqrem Çabej (1908–1980). Gjuhëtar, profesor, akademik, Mësues i Popullit

Akademik Eqrem Çabej (1908–1980). Gjuhëtar, profesor, akademik, Mësues

Read More