Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Edi Rama: Sa e bukur Gjirokastra sot!

Edi Rama: Sa e bukur Gjirokastra sot Aktivitetin Retro N` Sokak qe

Lexo me Shume

Dite te mbare me valle treshe ne Qafe te Pazarit te qytetit te Gjirokastres

Dite te mbare me valle treshe ne Qafe te Pazarit Mengjesi i sotem

Lexo me Shume

Nje urim per Artin Finon, Drejtorin e ADISA ne Gjirokaster

Kur ADISA filloi aktivitetin ne Gjirokaster, qershor 2017, midis

Lexo me Shume

Tani, a eshte Koha e Mandarinave?

A eshte Koha e mandarinave? Ndoshta dhe ne Gjirokaster po ketu ne

Lexo me Shume

Urime piktores se talentuar Livia Mevlani nga Gjirokastra

Livia Mevlani, nxenese ne gjimnazin Asim Zeneli te qytetit te

Lexo me Shume

Vjeshta ne Liqenin e Tiranes ne fotot e Albana Malikos

Tani vjeshta ne Liqenin e Tiranes eshte e pranishme me te gjitha

Lexo me Shume