Category: Histori

  1. Home
  2. Histori
Filter

Kujtesë/ Orkestra Frymore e Gjirokastrës dhe nje Traditë Muzikore e Harruar...

Banda muzikore “Vatra” u themelua nga Thoma Nasi, instrumentist,

Lexo me Shume

Dy Labovat me bukuri dhe histori magjike, ja pse quhen e Kryqit dhe e Zhapës

Ne rrethin e Gjirokastres ka dy Labova, njera quhet e Kryqit dhe

Lexo me Shume

Vallja e Kalldrëmeve, kush është autori i saj...

Kjo foto deri nje muaj me pare ishte e panjohur per amatoret e

Lexo me Shume

Kujtesë/ “ Një të diel kemi dhe prapë punë vullnetare”

Keshtu shprehej shumica ne mos te gjithe ne Gjirokaster kur hapej

Lexo me Shume

Akullore dhe Kasata në Pazar-Ju Pëlqenin dhe Kush i Bënte Më të Mira?

Akulloret dhe kasatat i kemi shijuar te gjithe. Te medhenj e te

Lexo me Shume