Category: Personazh

  1. Home
  2. Personazh
Filter

Drita Ballo: Mendja dhe zemra “jetojnë"në vendlindjen time Zagori

Pyetje: Drita, emri juaj dhe poezitë tuaja rrezatojnë dritë. Mendoni

Lexo me Shume

Bahçevani gjirokastrit Vehip Sino,ngjarje me fëmijët e lagjes Punëtore

Prane fushes se Vjeter te Sportit te qytetit te Gjirokastres ne kohen

Lexo me Shume

Shkrimtari gjirokastrit 91 vjeçar Jonuz Karaulli poezi malli për Gjirokastrën

Une jam vajza e Jonuz Karaullit, na shkruan Elsola, Babai Im qe tani

Lexo me Shume