Category: Evente

  1. Home
  2. Evente
Filter

Mbrëmjet e vallzimit në Gjimnaz dhe Pedagogjike të Gjirokastrës

Keto u masivizuan vecanerisht pas vitit 1970, por dhe me pare

Lexo me Shume

Doli numri i ri i gazetes "Lunxheria"

Doli numri i ri i gazetes“LUNXHERIA”, botim i shoqates

Lexo me Shume

Gezuar e 100 vjeç Arqile Hila. Lumturi e dite te bukura paç gjithe jeten!

Per Arqile Hilen dita e sotme shenon nje ngjarje te vecante, ka

Lexo me Shume

Dita Boterore e Shahut/ Zbuloni emrat e shahisteve me te degjuar te Gjirokastres

20 korrik 2020 është data e themelimit të federates botërore të

Lexo me Shume

Argjiro, nje iniciativë që nisi pikerisht pas hyrjes së Gjirokastrës në Unesco

Nga Ilda Mara Argjiro, nje iniciativë që nisi pikerisht pas hyrjes

Lexo me Shume

Falënderime dhe Urime për Ditën Botërore të Nënës

Sot festohet Dita Boterore e Nenes. Eshte dite feste, me

Lexo me Shume

Dr. Kostandin Balloma, ja si perkrahte mjeket e rinj Dr. Adem Harxhi

Dr. i njohur gjirokastrit Kostandin Balloma ne faqen e tij ne fb ka

Lexo me Shume

Kujtesë/ Në gjurmët e kujtimeve...

Kjo foto i perket nje viti te larget dhe eshte bere ne shkallet e ish

Lexo me Shume