in

Viti i Ri Pritet me Gëzim nga Fëmijët në Fshatin Vanistër të Dropullit në Gjirokastër

Fëmijët e Dropullit Festojnë Vitin e Ri ne Fshatin Vanistër te Dropullit.

Ne fshatin Vaniste te Dropullit te Poshtem u organizua sot nje pasdite e bukur me pjesemarrjen e femijeve ne pritje te Babagjyshit te Vitit te Ri, organizuar nga Ollga Paguna.

Perpara festes ata ndihmuan dhe per zbukurimin e salles me pemen e Vitit te Ri rreth se ciles te zene dore per dore edhe kercyen valle te bukura, te veshur te gjithe me kostumet e festes.

 

Ata per disa ore kenduan, luajten, dhe recituan vjersha. Nderkohe moren dhe dhurata nga babagjyshi i Vitit te Ri.

Ne gezimin e femijeve merrnin pjese edhe prinder dhe banore te fshatit Vanister.

What do you think?

Written by Admini

Mufit Çeli – Gur i Rëndë në Poezi dhe në Këngët e Grupit të Njohur “Kurora Labe”

Përgjigjia Fantastike e Albin Kurtit ndaj Deputetit që e Kërcënoi me Fatin e Presidentit Kenedi!