in

Përgjigjia Fantastike e Albin Kurtit ndaj Deputetit që e Kërcënoi me Fatin e Presidentit Kenedi!

Albin Kurti, kryeministri i ardhshem i Kosovës njëkohësisht Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, ka komentuar kërcënimin me jetë që ka marrë përmes Facebook-ut nga kandidati i Nismës Socialdemokrate, Haxhi Hoti.

Ky kërcënim sipas Albinit “nuk është ndonjë gjë e madhe”.

Ai dëshiron që vlerësimin e këtij kërcënimi ta ndjekin organet e drejtësisë dhe ka një kërkesë të habitshme për hetuesinë kosovare.

Ai kërkon që Hoti të lirohet dhe festën e fundvitit ta presë pranë familjes së tij.

“Unë nuk jam John Fitzgerald Kennedy kurse z. Haxhi Hoti nuk është Lee Harvey Oswald…

Nuk mund t’i vlerësoj çështjet e sigurisë dhe as të përzihem në ato të drejtësisë, por besoj që do të ishte mirë që z.

Hoti të lirohet e ta presë Vitin e Ri 2020 me familjen e tij në shtëpinë e tij” , shkruan Kurti.

What do you think?

Written by admin

Viti i Ri Pritet me Gëzim nga Fëmijët në Fshatin Vanistër të Dropullit në Gjirokastër

Bufi i Dëborës – Gjahtari i Botës së Bardhë të Arktikut që Gjuan Ditën…