in

Tavë me zog fshati dhe Rosnica Lunxhëria!Porositni, provoni dhe shijoni!

Brenda e jashte Tiranes, e vecanerisht ne periferi, restorante me emer te shquara per gatim dhe sherbim te cilesise se larte, ne zërin e njohur gatime tradicionale gjen dhe Rosnica Lunxheria me zog fshati.

Gatuhet me shije. Beni porosi dhe do mbeteni te kenaqur.

Nje perzierje e mrekullueshme e shijes se mishit te bardhe te zogut te fshatit me shijen e rosnicave te pergatitura mbi bazen e tradites se vjeter te krahines se Lunxherise, krahine e njohur ne gjithe vendin edhe per kulinari te pasur.

Porositni, provoni dhe shijoni!

What do you think?

Written by admin

Dhimitër Qurku për 97 vjetorin e gjimnazit Asim Zeneli

Per shëndetlie dhe bakllava na mbeti syri ne hava!!!