in

Per shëndetlie dhe bakllava na mbeti syri ne hava!!!

Duhet te jete e vertete, ndersa i shikon ne keto foto, shendetli dhe bakllava nje sy i stervitur edhe mund te zbuloje ndonje te mete, po te tjeret qe jane mesuar vetem te shikojne dhe shijojne, thone: na mbeti syri ne hava!

Eshte e vetete. Ato provohen e pastaj shijohen. Po si dhe ne cfare menyre. Keshtu virtualisht eshte si te ngopesh me luge te zbrazet, po ama nese i futesh vete punes edhe ia del te pergatitesh shendetli dhe bakllava , ja si ne keto foto:

Provojeni, receten e gjeni ose kush e di le ta hedhi ne faqe!

What do you think?

Written by admin

Tavë me zog fshati dhe Rosnica Lunxhëria!Porositni, provoni dhe shijoni!

Kujtesë/ Çfarë dini për këtë foto?