in

Tavë me peshk lumi, cili nga peshkatarët e përgatit më të mirë?

Tave me peshk lumi te Drinos, cili nga peshkataret e pergatit me te mire?

Te gjithe flasin per shijen e nje tave me peshk lumi.

Peshku i lumit ka shije tjeter,eshte ndryshe dhe nga peshku i detit.Kush ka shije me te mire nuk e dime, po pestrova e lumit nuk arrihet.

Po si gatuhet dhe per ke keni degjuar qe taven me peshk lumi e gatuan dhe me mire nga kuzhinieret me shkolle?

Po vete keni provuar te gatuani nje tave me peshk lumi apo e keni gjetur te gatshme, nga dora e peshkatareve?

What do you think?

Written by admin

Sot ka Ditëlindjen gjimnazi Asim Zeneli Gjirokaster qe mbush 97 vjet nga dita e krijimit me 23 nëntor 1923

Kryepiskopi Anastas fiton betejën me Covid 19