in

Kryepiskopi Anastas fiton betejën me Covid 19

Sipas Radio “Ngjallja”KRYEPISKOPI ANASTAS FITON BETEJËN ME COVID-19!
Kryepiskopi Anastas sot do të lerë spitalin, pas një mjekimi 12 ditor. Me tej ai do të qëndrojë i izoluar edhe për disa ditë, duke ndjekur udhëzimet e mjekëve. Këtë njoftoi zyrtarisht spitali “Evangelismos”, mëngjesin e sotëm.

This image has an empty alt attribute; its file name is 127035605_3532170873495273_2183737886707448896_n.jpg

Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, z. Anastas, la sot spitalin, pasi ishte shtruar për dymbëdhjetë (12) ditë.

Kryepiskopi z. Anastas pas daljes nga spitali, do të mbetet në karantinë në shtëpi duke ndjekur të gjitha udhëzimet e dhëna. 

What do you think?

Written by admin

Tavë me peshk lumi, cili nga peshkatarët e përgatit më të mirë?

Kujtesë/ Një foto,një kujtim nga aktiviteti i lëvizjes amatore në Gjirokastër