in

Sot ka Ditëlindjen gjimnazi Asim Zeneli Gjirokaster qe mbush 97 vjet nga dita e krijimit me 23 nëntor 1923

Sot ka Ditelindjen gjimnazi Asim Zeneli Gjirokaster qe mbush 97 vjet nga dita e krijimit me 23 nentor 1923.

Ne diten e pare te krijimit oborri dhe klasat u mbushen me zerat e gezuara te femijeve te qytetit qe ne cdo vit pas kesaj, mesuan ne bangat e kesaj shkolle me tradita te shkelqyera arsimore, kulturore dhe patriotike.

Gjimnazi Asim Zeneli dhe sot eshte nje vater e rendesishme e edukimit dhe pergatitjes te brezit te ri me dije te shendosha si parathenie per vazhdimin e studimeve te larta ne fusha te ndryshme.

This image has an empty alt attribute; its file name is 127119987_3490364804384732_3109676582583398839_n.jpg

Nga bangat e kesaj shkolle ne 97 vjet veprimtari kane dale mijera kuadro qe i kane sherbyer vendit dhe popullit me dashuri dhe besnikeri.

Urojme festen e 97 vjetorit te shkolles , nxenesit dhe pedagoget, te kene shendet e te pergatiten per betejat qe i presin ne te ardhmen, te mbajne lart traditat e shkelqyera te shkolles se tyre te dashur!

/

What do you think?

Written by admin

Kopanet me rrush dhe mollët e fundit të kësaj vjeshte në avlinë e kameramanit Ylli Çapi!

Tavë me peshk lumi, cili nga peshkatarët e përgatit më të mirë?