in

Si e përgatisni, byrek me domate, qepë të thata dhe …

Sa dime, ne Gjirokaster dhe krahinat e saj, byrek me domate, qepe te thata dhe presh njihet pak, ose eshte futur si asortiment vitet e fundit…

Nuk jemi te sigurte nese kemi te drejte, kete po e leme ta diskutojme me ju, po nisur nga fakti qe ne Tirane e qytete te tjera, e sidomos ne Korce nje byrek i tille eshte i preferuar, vendosem ta percjellim si foto dhe kush ka njohje per perberesit e tjere dhe menyren e pergatitjes le te tregoje….

 

What do you think?

Written by admin

Kujtesë/ Një foto,një kujtim nga aktiviteti i lëvizjes amatore në Gjirokastër

Ndahet nga jeta shoferi nga Fushëbardha Skënder Veliu që gëzonte dashuri dhe respekt në Gjirokastër , Sarandë e gjetkë