in

Prof. Dr. Valter Memisha Prezanton Librat më të Fundit të Institutit të Gjuhësisë dhe të Letërsisë

Prof. Dr. Valter Memisha Prezanton Librat më të Fundit të Institutit të Gjuhësisë dhe të Letërsisë

Ne profilin e tij ne FB ai shkruan:

Të nderuar miqtë e mi dhe të Albanologjisë, përshëndetje. Ju njoftoj se dolën në qarkullim 6 vepra të reja, të hartuara nga punonjës shkencorë të Institutit të Gjuhësisë dhe të Letërsisë apo bashkëpunëtorë të tij.

Së pari, falënderoj në mënyrë të përdalluar autorët, si dhe gjithë punonjësit që i përgatitën ato për botim.
Mirutakofshim me botime të tjera në të ardhmen e afërt!

Me respekt,
Prof. dr. Valter Memisha
Drejtor i Institutit të Gjuhësisë dhe të Letërsisë

What do you think?

Written by admin

Shkrimtari Ismail Kadare fitues i Çmimit Pak Kyongni 2019, me këtë Motivim!

Lajmi që bëri çdo Gjirokastrit Krenar – Arba Kokalari zgjidhet Zv. Presidente e Parlamentit Europian