in

Në foto, maturë e pas vitit 1950 e gjimnazit të Gjirokastrës

Me 23 nentor 2020 mbushen 97 vjet nga ngritja e Liceut te Qytetit te Gjirokastres, ngjarje e rendesishme arsimore ne historine e arsimit shqiptar.

Pas vitit 1945 gjimnazi celi perseri dyert dhe kjo foto eshte mature e pas vitit 1950.

Jane maturante dhe pedagoge te gjimnazit, midis tyre , ulur, Thoma Papapano, Vangjel Kostaqi etj.

E botojme me rastin e ketij pervjetori te gjimnazit qe sivjet mbush 97 vjet veprimtari.

What do you think?

Written by admin

Kokrrat e trëndafilit të egër të Fushëbardhës më të mirat në botë!

Turshi domate, ja si përgatiten!