in

Kokrrat e trëndafilit të egër të Fushëbardhës më të mirat në botë!

Per Kokrrat e Trëndafilit të Egër qe bene mire per organizimin e njeriut, ka folur dhe nje mjeke e njohur shqiptare me banim ne Amerike, e ka rekomanduar per ta pire si çaj dhe me efekt.

Nderkohe eshte koha e perdorimit te trendafilit te eger, sikunder eshte trajtuar me pare dhe ne fshatra te jugut,ne Fushebardhe psh.

Ja kjo foto qe po percjellim me kokrra trendafili te eger na i mbush syrin plot e na krijon bindjen se trendafil me te paster nuk kemi pare dhe na vjen mire te bejme dhe ndonje vleresim apo me mire te themi mburrje, se si keto kokrra trendafili te Fushebardhes nuk gjen ne bote.

Nuk e dime c`mendoni ju, se mbase e teperojme ca po me kete rast do te benim thirrje qe kjo bime medicinale te vleresohet dhe trajtohet ne te mire te shendetit tone, te perdoret ne forme caji per vlerat e pakrahasueshme.

What do you think?

Written by admin

Hë mo, ç`thonë duhanxhinjtë, cili duhan ishte më i mirë, Viroi, Drino, Luksi , Partizani apo…?!

Në foto, maturë e pas vitit 1950 e gjimnazit të Gjirokastrës