in

Ne foto, maturante te gjimnazit Asim Zeneli të qytetit të Gjirokastrës

Se shpejti mbushen 99 vjet nga dita kur ne Gjirokaster u hap Liceu , sot gjimnazi Asim Zeneli.

Fotua qe po botojme i perket nje mature te ketij gjimnazi.

Maturantet  e djeshem sot te moshuar gati te gjithe ndoqen studimet e larta dhe kane qene apo ende vazhdojne ne specialitete dhe administrate shteterore, disa dhe te shquar ne fusha te ndryshme.

Po cilet jane  dhe çfare dini per ta?

What do you think?

Written by admin

Gjejeni, një sokak i harruar, ku bie dhe a ka një emër?!

Byrek me qepë, ja si përgatitet!