Turshi domate, ja si përgatiten!

Alketa Hoxholli Kishta: ja si i ka pergatitur Alketa Haxholli Kushte domate te mbushura turshi.

Tani eshte koha me e mire per t`i pergatitur.

Domatet i hap nga lart, i pastroj tulin, i grij laker, speca te kuq, jeshil, karrote, hudher,:

Hedhe piper te zi, kokerr rigon, uthull, vaj ulliri i perziej dhe mbush domatet.

Pergatise shelliren( uje, kripe, uthull) i mbyll ne vazo.

Per 2 jave gati ne vazo te mbyllura,

Rrojne sa te duash!

Ti hame gezuar!

Provoni, pergatiten kaq thjesht dhe shpejt,pa mundim!