Cila nga 5 bakllavate ju pelqen?

Keto tepsi me bakllava i kemi marre nga internet jo per t`i ngrene por per t`i shijuar dhe vleresuar me sy.
Jane gjithsejt 5 bakllave qe duken po nuk jane bere nga nje dore.

Ne secilen nga bakllavate kemi vendosur nga nje numer.

PER BAKLLAVANE QE PELQENI DO KOMENTONI DHE DO VENDOSNI NUMRIN PER TE PARE SE CILA BAKLLAVA DO MARRI ME SHUME VLERESIME

Me daten 30 dhjetor do shpallim bakllavane fituese duke zbuluar dhe emrin e zonjes apo zonjushes qe e ka pergatitur!

Bakllava   1

Bakllava 2

Bakllava 3

Bakllava 4

Bakllava 5