in

Urojme djalin e talentuar Erind Bajo fitues ne disa konkurse muzikore nderkombetare

Per Erind BAJO, djalin e talentuar te gjirokastritit Ylli Bajo, kemi shkruar disa here per vleresimet dhe cmimet qe ka marre ne konkurset muzikore edhe jashte vendit, si interpretues i shkelqyer vecanerisht ne kitare e fizarmonike.

Ja cmimet, diplomat e fituara nga ai ne 3 konkurse Nderkombetare:

Dhjetor 2020:

-International Moskow Music Online Competition 2020
-International Online Festival Contest “All Colours of Art” Italy 2020
Kitarë – cmimi i parë
Fisarmonikë – cmimi i parë
– Albania Guitar Festival 2020
Kitarë – cmimi i tretë

I urojme suksese te reja ne rrugen e bukur te artit muzikor!

 

 

What do you think?

Written by admin

Ku do ta beni Vitin e RI dhe ku ndiheni me rehat?

Cila nga 5 bakllavate ju pelqen?