in

Dimri ne Qafen e Pazarit ne fotot e Dr, Murat Kaçit me 28 dhjetor 2019

Si sot, dita e 28 dhjetorit 2019 ne syrin e aparatit fotografik te Dr.Murat Kacit.

Jane pamjet e motit, te dimrit ne Qafe te Pazarit, te vjeshtes ende te palarguar por ne gjethet e fundit

Nga ajo dite e shkuar e ketij viti ne mbyllje, a ka ndryshuar  moti, dimri, pejsazhi ne Qafen e Pazarit apo eshte aty aty, si ne pejsazh dhe ne jeten e zakonshme.

Do donim qe pas ketij shenimi dhe vleresimi per fotot artistike  te kishim ne faqe dhe pamjet e sotme nga Qafa e PAZARIT,  edhe per cmallje per gjirokastritet qe jane larg saj.

Kete radhe, shpresojme t`i kemi nga Fitimi, fotografi i Pazarit.

What do you think?

Written by admin

Cila nga 5 bakllavate ju pelqen?

Sot urojme per Ditelindjen gjirokastritin Enver Puto