in

Kush e ka bere kete byrek, e gjeni dot?

 

Kete byrek e gjetem ne internet bashkeshoqeruar me komente lavderuese e mbi te gjitha me shprehjen e bukur te shumices se komentuesve” I lumshnin duart!”

Ketij urimi i bashkohemi duke shtuar se pamja, dukja nuk eshte gjithshka dhe , kryesorja, te dime se c`perberes ka brenda byreku, si jane ‘trazuar” bashke deri ne pjekje me ne sac apo ne sobe, procese qe kane rendesi per te pergatitur nje byrek te  nje byrek te shijshem, te shendetshem.

C` EMER DO T`I VINI BYREKUT NE FOTO DHE A E BENI DOT?

TJETER, NESE NDIQNI FAQET E KUZHINAVE NE INTERNET, PERPIQUNI TE GJENI SE KUSH E KA PERGATITUR?

What do you think?

Written by admin

Muaj te Mbare, me Shendet dhe Bereqet!

Sheshi “ Çerçiz Topulli” si ka qene , si ka ndryshuar dhe si do jete!