in

Sheshi “ Çerçiz Topulli” si ka qene , si ka ndryshuar dhe si do jete!

Sheshi “ Çerçiz Topulli” si ka qene , si ka ndryshuar dhe si do jete!

Si dhe kur u ndertua nuk e dime po nga fotot qe do percjellim do mesojme si ka qene dhe si ka ndryshuar.

JA DISA FOTO PARA DHE PAS VITIT 44:

 

 

Ka me shume se 1 vit qe ne kete shesh punohet per t`i ndryshuar pamjen qe sipas kesaj fotoje do jete kjo:

PAS KETIJ RRUGETIMI ME FOTO PER SHESHIN KRYESOR TE QYTETIT , KENI NDONJE MENDIM?

What do you think?

Written by admin

Kush e ka bere kete byrek, e gjeni dot?

Lajm i hidhur nga Gjirokastra/Ndahet nga jeta Mustafa Hysi (Bebushi) trajneri i ekipit te Luftetarit