in

Muaj te Mbare, me Shendet dhe Bereqet!

Muaj te Mbare, me Shendet dhe Bereqet!

Gusht e gune thote populli, dini ndonje shprehje tjeter per muajin gusht, po per shtatorin?

Bashke me urimin muaj te mbare ju kujtojme nje shprehje te njohur te popullit tone “Gusht e gune”.

Eshte provuar, sa nisin shirat e para te gushtit temperaturat bien dhe njerezit pergatiten per nje shtator te fresket .

Dita e pare e shtatorit qe po mbyllet me mot te ngrohte eshte shenje e mire per kohe me diell jo perveluese ne ditet ne vazhdim…

Kete deshirojme!
Edhe nje here Muaj te Mbare, me Shendet dhe Bereqet!

What do you think?

Written by admin

Nje histori me romet e vegjel tek Ura e Madhe ne Gjirokaster

Kush e ka bere kete byrek, e gjeni dot?