in

Ku eshte fshehur leku? Bashke me urimin Gezuar Vitin e Ri keni nje pergjigje?!

Ja dhe lakrori i darkes se Vitit te Ri gati ne trapez. Moment i vecante per te gjithe, mbreselenes dhe i gezueshem, te gjithe zgjatin doren per te marre thelen qe ka brenda dhe lekun.

Po kush e gjeti lekun ne kete lakror qe ndjekesi i faqes tone Jorgo Pano ka hedhur ne faqen e tij? Kete pergjigje nuk e presim nga Jorgua , por nga ju.

Bashke me urimin Gezuar Vitin e Ri keni nje pergjigje?!

What do you think?

Written by admin

Doktori i njohur gjirokastrit Kostandin Balloma uron per Vitin e Ri:”Gezuar dhe gjithe te mirat.Shendet dhe mbaresi!”

Cilet mesues nga rrethi i Gjirokastres jane vleresuar me çertifikaten “Mesues i vitit 2021”