in

Cilet mesues nga rrethi i Gjirokastres jane vleresuar me çertifikaten “Mesues i vitit 2021”

Nga shtypi mesojme se 51 mësues nga e gjithë Shqipëria janë përzgjedhur si “Mësues i Vitit 2021”, duke u vlerësuar me certifikata nga Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi për punën dhe kontributin e tyre të veçantë në mësimdhënie.

Me deshiren e mire per t`i uruar kerkuam listen me emrat po nuk e gjetem edhe pse “lundruam” gjate ne disa faqe te rendesishme ne internet, por pa ia arritur qellimit tone, te mesonim vec te tjerave sa dhe kush jane vleresuar me certikate “Mesues i vitit” nga rrethi i Gjirokastres.

E KERKOJME NJE PERGJIGJE NGA ATA QE JANE MARRE APO QE JANE NE DIJENI PER MESUESIT E VLERESUAR PER TE SHPREHUR MIRENJOHJE PER PUNEN E DALLUAR QE KANE BERE.

What do you think?

Written by admin

Ku eshte fshehur leku? Bashke me urimin Gezuar Vitin e Ri keni nje pergjigje?!

Ditelindja e Kadri Roshit, Artistit te Popullit qe donte shume Libohoven dhe Gjirokastren