in

Kjo Fotografi Dhe Një Portret i Munguar!

 

Kjo foto na ka rene rastesisht ne dore dhe kur ja kemi treguar nje mikut tone i befasuar dhe gati me lot ne sy eshte shprehur: Ja dhe babai im! Nuk e kisha ne fotografi!

E mori per ta skanuar dhe pas ca ditesh na tha se tani babai nuk i mungonte me ne shtepi, se portretin e tij te zmadhuar dhe ne kornize e kishte vendosur ne krye te dhomes.


Kjo eshte shkurt historia e kesaj fotoje ku miku tone gjeti portretin e babait te tij te munguar me pare ne fotografi.
Ja sa vlere kane, ndaj u japim dhe rendesi duke i percjelle ne faqen tone.

Besojme qe kjo foto te jete e para vitit 197o dhe nuk kemi dijeni per vendin dhe temen e aktivitetit.

Si ambient duhet te jete ne Bashtete Teqese.

Ne foto jane kuadro te larta te qeverise dhe kuadro e nepunes te administrates lokale te qytetit dhe fshatit te rrethit te Gjirokastres. Shumica njihen dhe ja disa: Ushtaraku Nane Kutra, gazetari Vasil Çami, Dr Kristaq Duka, Shega Asabella, Afesa Lulo, Vitori Prifti, Vahit Shupo, Mitat Xhakollari, Muhamet Zhuli, etj.
Kush deshiron mund te shkruaj se ke njeh nga pjesemarresit ne kete foto?!

What do you think?

Written by Admini

“ Pushoi Shiu Në Gjirokastër?!”- Ja se Ç`ndodh në Qafë të Pazarit Kur Bie shi!”

Takim i Rëndesishëm në Gjirokastër/ Shoqëria Civile Kundër Veprimeve te Dhunshme