in

Gjejeni, embelsira ne kete foto eshte bakllava apo dhiple?

 

Kush eshte ne shtepi dhe ka kohen e plote per te gatuar dhe pergatitur embelsiren e fundvitit, me siguri qe ka bere, ose bakllava ose dhiple.

Ne krye te shkrimit kemi hedhur kete foto, na duket edhe bakllava edhe dhiple.

Nje specialiste apo amvise qe i pergatit,bene dhe dallimin.

Si thoni, eshte bakllava apo dhiple?

Nese deshironi mund te jepni dhe recetat, edhe te ndonje embelsire tjeter qe keni ne duar per Krishtlindjet dhe Vitin e Ri!

What do you think?

Written by admin

Deri ne trokitjen e festave…

Një ditë para Krishtlindjes dhe një javë pas Vitit të Ri mbyllemi në shpi!