in

Gëzuar Ditën e Verës, Ditën e Luleve, me Ballokume nga Shtëpia!

Gezuar Diten e Veres me Ballokume nga Shtepia!

Sot Diten e Verës e festojme ndryshe nga cdo vit i shkuar, ne shtepi, jashte deshires dhe vullnetit te mire sic eshte tradita dhe zakoni, me levizje, shetitje ne natyre,me urime ne tryeza te perbashketa dhe jo vetem familjare.

Sot urimet per festen i bejme ne familje per arsyen qe dihet, per koronavirusin flame qe prishi protokollin zyrtar dhe ate komunitar shume dimensional per te uruar, argetuar dhe drekuar se bashku.

Sot dhe Elbasani vatra e festes eshte i heshtur e i menduar si gjithe vendi . E megjithate tradita e zakoni e do qe te urohet.

Ballokumet embelsia e festes jane ne tryeze, edhe te tjerat gati jane…

Nga zemra na del urimi : Gezuar Diten e veres! Shendet e jete me te mire! Gezuar!

What do you think?

Written by Admini

Di Gjirokastritët/ “Malulin e Ke mbi Kokë, Vjen e Ikën si Xhindet në Përroin e Cfakës!”

Mëngjesi i Sotëm në Rrugën e Ndënëkalasë, 14 Mars 2020