in

Mëngjesi i Sotëm në Rrugën e Ndënëkalasë, 14 Mars 2020

 

Mengjes i ftohte po i bukur edhe sot 14 Mars 2020 ne rrugen e Ndenekalase.

Natyre e heshtur, rruge e heshtur. Ka hije dhe drite por mungon levizja.

C`e ben sot kete rruge kaq te vetmuar. te mardhur, te plevitosur edhe pse lulet vende vende kane celur?

FOTOT NGA MAJLINDA MALIKO

What do you think?

Written by Admini

Gëzuar Ditën e Verës, Ditën e Luleve, me Ballokume nga Shtëpia!

Mjeku Popullor Ylli Merja “ Mos Harroni Ponç me Raki dhe me Pak Sheqer”,Ponç Pinin dhe Plakat e Jetës në Gjirokastër!