in

Dr. Kostandin Balloma, ja si perkrahte mjeket e rinj Dr. Adem Harxhi

Dr. i njohur gjirokastrit Kostandin Balloma ne faqen e tij ne fb ka percjelle nje foto dale pas konferences mjekesore rajonale te organizuar nga spitali i Gjirokastres me 1983.

Per kete periudhe, drejtor i spitalit ishte mjeku i njohur okulisti Dr. Adem Harxhi edhe sot edhe pse ne moshe te madhe nuk eshte shkeputur nga veprimtaria shkencore dhe publicistike.

Sipas Dr, Kostandin Ballomes, Dr. Harxhi perkrahte mjeket e rinj qe ne vite me pas jane specializuar dhe kane kontribuar ne mbrojtje te shendetit te popullit.

Si ne vitet e shkuara edhe pas 90-tes ata kane punuar ne spitalin e qytetit ose disa jane larguar me pune ne Tirane dhe jashte vendit  duke iu pergjigjur kerkesave te reja te mjekesise bashkekohore apo kane dhene shembull ne ngritjen e klinikave private sikunder ka vepruar Dr. Kostandin Balloma e shume mjeke te tjere.

Shume vite kane kaluar nga kjo foto, ndryshime kane ndodhur ne jeten e secilit mjek po mendojme se nuk ka ndryshuar mirenjohja dhe respekti per ish shefin e tyre te dikurshem, Dr. Ademin, sikunder shprehet dhe Dr. Kostandin Balloma ne krye te shenimit te tij.

Kjo mirenjohje e nderim shkon dhe per mjeket e ndare nga kjo jete qe kane punuar me perkushtim dhe profesionalizem te larte ne mbrojtje te shendetit te banoreve te Gjirokastres dhe krahinave rrotull saj.

What do you think?

Written by Admini

Vjen ROBODOG! Testohet ne Singapor Qeni Robot qe survejon njerezit ne park! (Video)

Foto e rallë, në gjurmët e kujtimeve, mësuesi veteran Sokrat Kutra me mësues dhe drejtues të arsimit në rrethin e Gjirokastrës