in

Dita e Krishtlindjeve ne Filadelfia të Amerikës! Ja si e presin Babagjyshin fëmijët e vegjël bashkë me prindërit!

Ndryshe festohet Dita e Krishtlindjeve ne Filadelfia!

Prindër dhe fëmijë bëhen bashkë për pritjen e Babagjyshit.

Ata qëndrojnë në dritaren e shtëpise me veshtrim nga larg, ne pritje te babagjyshit. Pritja kalon me histori e përralla që nxitin fantazinë e fëmijëvë.

Pastaj mblidhen se bashku për te festuar rreth tryezës me Proshutë Krishtlindjesh (një lloj mishi i pjekur), shoqëruar me patate, panxhar të kuq dhe sallatë.

Për ëmbëlsirë konsumojnë kek me kanellë e xhenxhefil dhe reçel kumbulle. Pas kësaj fëmijët shtrohen për të fjetur me plot ëndrra për dhuratat të cilat te nesërmen i gjejnë poshtë pemës së Krishtlindjeve.

What do you think?

Written by admin

Zbukurime, 12 Pjata Gatimesh, dhe një “Wafer Krishtlindjesh” për të Dashuruarit! Ja si Festohet në Poloni!!

A jeni sjellë mirë para Krishtlindjeve?! Në Austri është momenti për të korrigjuar gabimet para Santës!