in

Çfarë Ju Kujton Kjo Fotografi?!

 

Ne Gjirokaster ka funksionuar Ndermarrja tregtare e Artikujve te Ndryshem me aktivitet brenda qytetit.

Ne kete ndermarrje perveç administrates punonin afro 400 punonjes ne njesite tregtare te ushqimit, veshjes, sherbimeve, restorante, kafe e hotele, sekorin e transportit etj.

Ndermarrje e madhe dhe me detyra qe e ngarkonin me pergjegjesi per furnizimin e qytetit qe nga buka, ushqimet, perimet, artikujt e perdorimit shtepiak etj.

Nga vitet `80 e larte kjo ndermarrje eshte drejtuar nga Baftjar Dobi.

Krahas ndjekjes se detyrave ne furnizim e sherbime, te kontabilitetit etj.administrata merrte pjese dhe ne aksionet per vjeljen e misrit ne ekonomite bujqesore.

Kjo foto eshte shkrepur me date 20 tetor te vitit 1985 pas punes qe administrata ka bere ne grumbullimin e misrave ne fushat e sektorit te Goranxise te ekonomise qe atehere quhej e Tipit te Larte.

E percjellim kete foto ne kujtim te nepunesve te kesaj administrate qe kane punuar para viteve `90-te.

What do you think?

Written by Admini

Dita Botërore e Radios- Kur Gjirokastritët e Dëgjonin Radio-Gjirokastrën në Mes të Pazarit

Nga Viti 1932 Një Traditë e Bukur që Vazhdon…