in

Ceremoni në Gjimnazin “Siri Shapllo” – Mësuesi Jorgo Buka Shembull për Nxënësit dhe Kolegët!

“Një mësues i mirë është një shembull jo vetëm për nxënësit, por dhe për kolegët…”

 

Sot në Gjimnazin Siri Shapllo u organizua një ceremoni per nder te mësuesit Jorgo Buka, i cili del në pension.

 

Pas 42 viteve plot përkushtim dhe dashuri për mësimdhënien Jorgo Buka, ose Gogua siç i flasin kolegët tregoi se dhe dita e fundit e punës është serioze si dhe dita e parë.

 

Një falënderim për Jorgon merr ai nga nxënësit që edukoi ndër breza nga kolegët për vitet dhe përvojat e kaluara bashkë.

 

 

 

What do you think?

Written by admin

METE PEÇI – Monografi “Bota e Guximtarëve – Kapedan Çelo Picari”

Zbulohen Dokumente të Justin Godart me Intelektualë të Qytetit të Gjirokastrës!