in

Bobollaqe apo qofte te rrema? Gatimi i shijshem nga Kuzhina Gjirokastrite, qe dhe te kurseni ne kohe krize…

Ne grupin e FB Kuzhina Gjirokastrite cdo dite shikojme receta te vjetra qe gatuhen edhe ne ditet e sotme.

Mirepo jo te gjithe e quajne njesoj. Disa thone se keto jane bobollaqet e famshme, kurse te tjere i quajne qofte te rrema. Gjithsesi kjo recete padyshim ka ardhur si rezultat i veshtiresive ekonomike gjate koheve te veshtira. Kjo gjithsesi nuk do te thote se ky gatim nuk eshte i shijshem dhe i shendetshem.

Madje edhe sot qe dita dites po rriten cmimet duhet t’i kthejme syte nga gatimet e atyre viteve.

Si mendoni?

What do you think?

Written by admin

Urojme per ditelindjen aktoren Zhaneta Papamihali

E njerezishmja  Marika Maliko- Ne librin e gjirokastritit Ylli Shehu