in

E njerezishmja  Marika Maliko- Ne librin e gjirokastritit Ylli Shehu 

” E njerezishmja  Marika Maliko ”  cilesuar nga kolegu i saj, financieri gjirokastrit Ylli Shehu ne librin e tij “Shoke pune,shoke jete” .

Faleminderit Ylli per vleresimin.

What do you think?

Written by admin

Bobollaqe apo qofte te rrema? Gatimi i shijshem nga Kuzhina Gjirokastrite, qe dhe te kurseni ne kohe krize…

Kuzhina Gjirokastrite ne feste, pervec gatimit edhe nje poezi per sardelen…