in

Kujtesë/ Në gjurmët e kujtimeve…

Kjo foto i perket nje viti te larget dhe eshte bere ne shkallet e ish shtepise se ushtarakeve ne lagjen 18 shtatori te Gjirokastres.

Pjesemarresit jane veterane te luftes dhe te punes me kontribute ne luften per clirimin e atdheut, rindertimin dhe ndertimin e vendit, edhe te Gjirokastres , fshatrave rreth saj e me gjere.

Shumicen prej tyre i njohim. Mund te flisnim nga pak e per te gjithe po kete po e kerkojme nga ju sikunder dhe keni komentuar per foto qe kemi hedhur ne faqe dhe me pare.

Kane kaluar shume vite e nje pjese jane ne foto po mungojne ne jete, nuk jane me fizikisht por te paharruar dhe te kujtuar per çfare kane bere per Gjirokastren dhe banoret e saj.

What do you think?

Written by Admini

Pije me Fletë Trëndafili dhe Aromë Borziloku – Ja Sekreti nga Zamira Muço Dono

110 vjet më parë lindi Xhevat Avdalli figurë mitike e këngës gjirokastrite