in ,

Trahana, mumulige apo papare ke do zgjidhnit per mengjesin e sotem?!

Per ata qe ende nuk jane ulur per te ngrene mengjesin, ju rekomandojme ushqime te shijshme dhe te shendeteshme,

Po cfare do thoni?

Po ja mendja na shkoi ne tre gatime tipike te Gjirokastres dhe krahinave te tjera te jugut, tek trahanaja, mumuliga dhe papara.

KE DO ZGJIDHNIT PER MENGJESIN E SOTEM?!

What do you think?

Written by admin

Kujtese/ Burra te mire, drejtues te ndermarrjeve me peshe te qytetit te Gjirokastres

Pse ka mbetur dhe sot nje zakon i tille dhe cfare tregon?