in

Pse ka mbetur dhe sot nje zakon i tille dhe cfare tregon?

Per duart e gjysheve dhe nenave eshte shkruar dhe kenduar.

Per cdo njeri, ne adoleshence, rini dhe moshe te trete ato jane te dashura, perkedhelese, te buta , plot ngrohtesi;ato edhe flasin, tregojne te shkuaren, te sotmen dhe te ardhmen.

Sic tregohet dhe ne kete foto, ne jete ato kane ecur me sjellje e rregulla qe dhe nuk i kane ndryshuar, mbajtur me dinjitet dhe krenari te paqortueshme, ashtu dhe ne rastin e duarve te bashkuara, shenje e nje veprimi , zakoni te vjeter te percjelle deri sot, vecanerisht ne ksodhe dhe jo vetem, edhe kur dalin ne fotografi.

 

Ne ksodhe kur behen bashke gati te gjitha i mbajne duart te lidhura, sjellje qe te ve ne mendime dhe keqardhje te thelle.

Po pse ka mbetur dhe sot nje zakon i tille dhe cfare tregon?

Te kuptohemi e trajtuam si sjellje, si zakon te mbetur jo per ta kritikuar por per ta komentuar mbasi mendojme se nuk eshte thjeshte force zakoni por dhe me shume…

Po cfare?!

What do you think?

Written by admin

Trahana, mumulige apo papare ke do zgjidhnit per mengjesin e sotem?!

Kur vajzat gjirokastrite zbukuronin qafen dhe gjoksin me varse dhe rruaza