in

Trahana Lunxhëria: Këtë Radhë Edhe E EMBEL! Kërkohet, Pëlqehet Dhe Shijohet!

 

Miremengjesi, Me Trahana Lunxheria! Kete radhe edhe E EMBEL!

Me kete mot qe kemi sot edhe ne Gjirokaster, te ftohte e me re qe pritet te ngarkohen e te derdhin shiun e dimrit, mendja na shkon tek Trahanaja.

Ajo e shtepise eshte me siguri ne perfundim, po e mire dhe e pa humbur ne shije, tradicionale eshte dhe kjo qe ka nxjerre tani ne prodhim Trahana Lunxheria, TRAHANA E EMBEL qe kush e ka provuar ka mbetur shume i kenaqur.

Trahana Lunxheria ka marre vrapin jo vetem ne Gjirokaster , Tirane e gjetke, por dhe ne Amerike.

Kerkohet, pelqehet dhe shijohet!

Familjet tradicionale nuk i ndahen trahanase. E bejne dhe vete po sa do bejne, si behet dhe ndahet, nje dore njeri e nje dore tjetri ,sic eshte zakoni, se jo te gjithe ulin mesin per te zene brumin e per ta shtruar ne avli per ta tharre. Eshte pune e madhe e me mundim kjo, po do dhe eksperience!

Ndaj dhe tani thone: Rrofte Kiço Noti, biznesmeni i kompanise Trahana Lunxheria qe ka menduar dhe tani prodhon edhe Trahana TE EMBEL, e mire dhe e shijshme si tjetra, dy lloi, te hash e te thuash SA E MIRE!

Mengjes i Mbare, me Trahana Lunxheria! Kete radhe edhe Te EMBEL!

What do you think?

Written by Admini

Tirana 100 Vjet Kryeqytet / Ja Cilët Kanë Qënë Kryetarët e Bashkisë të Tiranës nga Gjirokastra, Libohova dhe Tepelena

Cilët Janë Shahistët Gjirokastritë që Rrinë “Përmbysë” Mbi Katrorët Bardhë e Zi të Kutisë së Shahut ?!(Emrat e Tyre)