in ,

Trahana e ëmbël, shumë e shijshme, me djath e vaj ulliri e punishtes Trahana dhe Rosnica Lunxhëria

Dita sot u gdhi me shi dhe pritet ndryshim i motit.Mengjeset eshte mire qe te pergatisim trahana me djathe persiper, trahana me cingaridhe te perveluara por dhe Trahana te Embel me djath dhe vaj ulliri, prodhim i punishtes Trahana dhe Rosnica Lunxheria me emer per produktet cilesore te pelqyera brenda e jashte vendit, mbi bazen e tradites vetjake te familjes Noti dhe atyre te krahines.

This image has an empty alt attribute; its file name is 129335857_3791072930937082_1060741084702988647_n.jpg

E tille eshte dhe Trahana e Embel qe ,sic thote mjeshtri i prodhimit te tyre Kiço Noti, eshte e vecante, provo vetem nje here dhe do kerkosh ne çdo stine, cdo dite.

Prodhimet e punishtes Lunxheria jane te pa zevendesuara, teper cilesore dhe me vlera,pelqehen edhe ne Amerike.

 

What do you think?

Written by admin

Komenti i Ylli Mustës për albumin fotografik me pamje të Manalatit etj. të gjirokastrites Violeta Muço Anastasi (Foto)

Tifozëria, kur Saranda luante me Gjirokastrën: Rrugë e re ndërkombëtare , Çukë -Korfuzë me komardare…