in

Komenti i Ylli Mustës për albumin fotografik me pamje të Manalatit etj. të gjirokastrites Violeta Muço Anastasi (Foto)

Violeta Muco Anastasi qe shkruan poezi po qe do shume dhe fotografine, ka percjelle ne faqen e saj disa foto me pamje nga Manalati e lagje te Gjirokastres duke marre vleresime pozitive per kendin artistik te veshtrimit dhe freskine e pamjeve.

This image has an empty alt attribute; its file name is 128753873_240187534111246_6717688550382593187_o-512x1024.jpg

Nje koment vleresues ka bere dhe poeti nga Gjirokastra Ylli Musta:

Bukur shumë Leta, një album fotografik dhe historik nga vitet dhe viset e vegjëlisë e rinisë… Të mbeten në sy e në mendje kalldrëmet e Manalatit, bregoret, muret e çatitë, pemët dhe cfakat…E djeshmja rikthehet si ajo batica që mbulon e përmbyt gjithçka, sikur kërkon shpagim ndaj harresës…Na dhurove kënaqësi të veçantë, Leta!

Shikoni fotot ne faqen e saj ne fb Violeta Muco Anastasi

What do you think?

Written by admin

Kjo foto e Gjirokastrës, sa shumë gjurmë dhe kujtime!…

Trahana e ëmbël, shumë e shijshme, me djath e vaj ulliri e punishtes Trahana dhe Rosnica Lunxhëria