Kete barcolet duhet ta lexojne vetem ata qe jane me pushime!

.

Ka ndodhur ne nje nga dhomat e konviktit te djemeve ku mesonin bashke 4 studente; njeri nga Shkodra, tjetri nga Korca dhe 2 te tjeret nga Vlora dhe Gjirokastra.
Ndersa ishin me libra perpara, ne dhome hyri studenti shkodran.
– A e murt vesh? Kiçon e ban drejtor!
I pari foli studenti korçar:
– Siii dhe Kiçken e bën drejtor?!
Pas tij foli studenti vlonjat:
I dhane rovole?!
Ndersa studenti gjirokastrit:
Ja rriten gje rrogen?
Qeshni dhe jepni nje mendim:
Cili nga studentet dha pergjigjen me te goditur!