in

Ne piknik personeli i Kopshtit me dreke i lagjes Hazmurat ne Gjirokaster

Pas viteve `55 jo vetem ne festa por dhe dite pushimi e diel etj, kolektivat e ndermarrjeve apo grupe me te vogla te institucioneve te qytetit te Gjirokastres organizonin shetitje ne vende si ne Leknjas, ne Fushen e Aeroplanit, ne Topullaraj apo dhe ne Keculle, Kodren e Bajos etj.

Perpara kemi nje foto ku personeli i kopshtit me dreke i lagjes Hazmurat ka dale ne rrugen kryesore te lagjes Pllake prane vendit te quajtur BEND.

JA DISA NGA EMRAT E TYRE:

Drejtore Kanerina Hashorva, edukatore Andoneta Konomi , Aliqi X, guzhinjiere Ismihan Xhaxhiu, ndihmëse Shpresa Karagjozi…

I kujtojme me respekt per punen qe kane kryer si edukatore te perkushtuara ne edukimin e femijeve.

What do you think?

Written by admin

Hena e Nemerçkes mbi malin e Buretos -Foto artistike nga Jorgo Buka

Në nderim të poetit Arben Duka, duke dëgjuar këngën e Petrit Lulos