Frutin në foto ne në Gjirokastër e quajmë edhe ...Po ju si i thoni ndryshe?!

Nuk e kemi fjalen per llojet dhe vlerat ushqyese te frutit ne foto, per vitaminat qe permban, nese eshte i bardhe apo i zi, me ere e te tjera, as se cfare behet vere, recel,leng rrushi, pelte, stafidhe , uthull e vaj nga fare e tij, per llojet e ndryshme, rrush Evropian, rrush i eger Amerikan e te tjera, po kerkesa tone eshte kjo:

Thjesht duam te dime nese rrushin ne foto e quani me ndonje emer tjeter se ne ne qytetin tone ne Gjirokaster i themi….

Ja kete duam te mesojme se si e quani ndryshe ne lagjen, fshatin apo qytetin tuaj!

Foto nga Natyralistet