in

“Tani ke dhe Ti Pemën tënde” – 50 Vjetori i Shkollës 9 Vjeçare “URANI RUMBO” Festohet me Mbjelljen e 50 Pemëve nga Nxënësit!

50 PEME NE 50 VJETORIN E SHKOLLES 9_VJECARE “URANI RUMBO” – Një pemë e mbjellë sot jetëzon te secili prej nesh sigurinë për një të ardhme në të cilën harkohet ylberi i ngjyrave të dijes, paqes, dashurisë.

 

Tē gjithë JU, prindēr, nxēnēs, mēsues, dashamirēs tē arsimit, ish nxēnēs, ish mēsues tē shkollēs 9-vj”U.Rumbo” ju ftojmē tē bēheni pjesē e nismēs sonē:

“MBILL EDHE TI PEMEN TENDE!”

 

Me këtë mesazh ka nisur fushata per mjelljen e pemeve ne diten e pervjetorit te shkolles 9 vjeçare “Urani Rumbo” diten e djeshme. Ata mbollën 50 pemë frutore në Parkun e Liqenit të Viroit në Gjirokastër.

 

 

 

Kesaj nisme ne 50-vjetorin e shkolles iu bashkuan nxenes, prinder,mesues, ish-nxenes, ish-mesues, arsimdashes te arsimit, znj. L. Rova, drejtoreshe e DAR Gjr si dhe Ministrja e Arsimit znj. L. Nikolla.

 

 

JU FALENDEROJME TE GJITHEVE JU, TE CILET FALNI DASHURI DHE JETE PER TE ARDHMEN E FEMIJEVE TANE!
… mbi te gjitha JU jeni QYTETARE te mire te Gjirokastres sone te dashur dhe jo vetem.

 

 

1.Viktor Gabriel Mullai(nxenes)
2. Dejvis Mullai
3. Hysen Kroi
4. Muharem Leskaj
5. Anxhela Biraci
6. Aleks Kelleci
7. Stefano Vasili
8. Fabio Mustafarai
9. Lukas Dhima
10. Veli Kurti

 

 

11. Saqine Dulaj
12. Silvio Haloci
13. Arnoldo Haloci
14. Viktoria Miconi
15. Thodhori Puleri
16. Arlind Huso
17. Evelina Dhima
18. Ana Maria Gushi
19. Nikol Kufo
20. Elena Rapaj

 

 

21. Diona Ahmetaj
22. Ada Dudumi
23. Anxhela Dudumi
24. Dea Mene
25. Mesur Laqi
26. Klea Mico
27. Jola Vrenjo
28. Sibora Malo
29. Ermioni Kallfa
30. Elisa Gjini

 

 

31. Redion Gjini
32. Boris Cenko
33. Adriana Beqiri
34. Bejko Bejko
35. Stjuart Bajrami
36. Dhionis Seiti
37. Elmario Isufaj
38. Dhimitri Rapi
39. Elio Saraci
40. Tea Sejdi

 

 

41. Kristofor Sino
42. Aleks Shtaka
43. Spiro Koxhioni
44. Thoma Ligu
45. Ledion Kashahu
46. Stefano Duka
47. Enea Andreu
48. Klaudio Tuka
49. Sabian Kallfa
50. Vivia Horaj

 

 

51. Ina Shameti
52. Martin Avdalli
53. Rea Rami
54. Sofiana Balloma
55. Sofi Kallfa
56. Paola Margariti
57. Amantia Govaci
58. Kristiana Duraj
59. Lukian Peri
60. Zejni Gjuhca

 

 

61. Antonio Guce
62. Arsel Shehu
63. Irini Kuca
64. Aleksia Llukani
65. Santila Nazifi
66. Tea Basho
67. Klaus Basho
68. Isabela Dobro
69. Rei Ruca
70. Rakela Demce

 

 

 

71. Laura Gagani
72. Erta Kamberaj
73. Xhorxho Neviri
74. Melina Koca
75. Melina Mera
76. Flavia Imeraj
77. Armand Miho
78. Fejim Gerveshi
79. Anxhela Xhaferi(ish-nxenese)
80. Ersi Cali
81. Aurora Cali
82. Alba Shehu
83. Seni Shehu
84. Xheni Shehu

 

 

 

85. Kostaq Hila(ish nxenes i dalluar)
86. Etleva Hysaj(ish nxenese e dalluar)
87. Fatmira Shehu(mesuese)
88. Elena Miconi(ndr. e shkolles)
89.Loreta Mamani(ish-mesuese)
90.Merita Late(mesuese)
91.Valbona Muco(dr .shkolles)
92. Lindita Rova(Dr. e DAR Gjr)
93. Lindita Nikolla(Ministre e Arsimit)
94.Underadio (radio e shkolles)
95.Stafi i mesuesve te shkolles.
96.Magdalena Koko(nxenese)

 

FALEMINDERIT TE GJITHEVE QE IU BASHKUAT NISMES SONE! – thone organizuesit ne fb!

 

 

Gjirokastra Online i bashkohet falënderimeve të kësaj nisme dhe uron që nisma të tilla të jenë sa më të shumta në qytetin tonë muzeal ku të gjithë të kontribuojnë me sa të munden. 🙂

 

 

What do you think?

Written by admin

Perfect Bruschetta: What’s The Italians’ Secret?

Ëmbëlsira Tradicionale që Konkuron Bakllavanë – Ja Receta Autentike Gjirokastrite e Dhíples, zbuluar nga Mikja e Faqes sonë Afërdita Çarçani Deliu!