in

Sot Mësues e Nxënës të Shkollave të Qytetit të Libohovës kanë Dy Gëzime Bashkë…

Sot mësues e nxënës të shkollave të qytetit të Libohovës kanë dy gëzime bashkë…

 

Festen e 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, dhe përgatitjet për 50 vjetorin e çeljes se Shkolles se Mesme Bujqesore “11 Shkurti” në shtator 2019.

 

besnik ismailati libohove gjirokastra online

 

Është një rrugë e gjatë, e vështirë dhe e bukur, me plot arritje, siç mund të përmendim, ato në vitet 1986-1990 ne olimpiadat lokale e kombetare te kimise, biologjise, matematikes e fizikës etj.

 

 

Këto arritje i percjellin dhe fotot ne vazhdim…

 

libohove gjirokastra online

 

shkolla bujqesore libohove gjirokastra online

 

libohove gjirokastra online

 

libohova gjirokastra online

 

What do you think?

Written by admin

Gjimnazi “Siri Shapllo” Feston 7 Marsin! Ja Dedikimi me Videomontazh dhe një Ese për këtë ditë të Shënuar…

Urime pa Fund për Festën e 7 Marsit! Ja çfarë kanë shkruar Miqtë e Gjirokastra Online…