in

Sot ka ditelindjen Vasillaq Nasto, nga miqtë e parë te Gjirokastra Online!

Sot ka ditelindjen Vasillaq Nasto nga miqtë e parë te Gjirokastra Online.

Me kete rast i urojme Gëzuar Ditelindjen, shendet e lumturi ne familje!

Vasillaq Nasto ka lindur ne qytetin e Gjirokastres.

Shkollën e mesme e ka kryer ne gjimnazin Asim Zeneli me rezultate te larta dhe fakultetin e inxhinierise se ndertimit ne Univeritetin Shteteror të Tiranës.

Eshte i martuar me Leonorën, mesuese dhe kane 2 femije te rritur.

Me profesion inxhinier ndertimi në qytetin e Gjirokastrës e krahinat rreth saj ka kontribuar ne projektime dhe rikonstruksion godina social ekonomike dhe private, rikonstruksion dhe ndertim rruge e sheshe publike,
ujesjellsa e vepra kullimi dhe ujitje,
Mbikqyres dhe koalidator punimesh si dhe merr pjese ne Ekspertiza Gjyqesore.

Pasioni i tij jane shetitjet ne natyre, ne vende turistike brenda e jashte vendit.

Hobi i tij janë “gjuhet e botës” si mundësi komunikimi me investitore te huaj dhe për te njohur kultura të ndryshme.

What do you think?

Written by admin

Gjirokastra me 697 burime turistike. Po si shfrytëzohen?!

“Jam e zënë, do t’i them vëllait”, mbroheshin vajzat ne vitet `60-80 kur djemtë i ndalonin në rrugë…