in

Sipas Zana Mevlanit, ja si përgatitet lëngu i shegës për periudhën e dimrit

Ja sa thjesht pergatitet lengu i sheges.

Sipas Zana Mevlanit:

Lengu pergatitet ne kete menyre:

Shtryllen kokrrat e sheges, kullohet lengu dhe hidhet ne format e akullit qe ka frigoriferi, mbasi ngrine, i heq dhe i vendos ne qeska hermetike dhe i ve ne ngrirje.

I perdor kur te duash duke i lene te shkrine ne gote…

What do you think?

Written by admin

Mirëmëngjes nga kjo rrugë,e bukur dhe me kujtime, e mbrojtur nga muret dhe hija e kalasë së Gjirokastrës

Karantina permes fotos, – 6 fotot me te mira nga te rrinjte ne konkursin ‘Royal Photograph”